Pika, pika, pikica ☺


 Takole je s to stvarjo - smeji se mi do ušes.

Že en čas iščem škornje, ki bi jih z veseljem obula tudi za v knjižnico (če še ne veste, pred našo knjižnico rastejo strašne luže, kadar dežuje), v katerih bi se šla z veseljem potepat med lužami ... pa zanje nisem bila pripravljena odšteti protivrednosti njihove lastne teže v zlatu. Želela sem si nekaj toplega, navihanega, nekaj ne popolnoma običajnega in oblikovno nekaj, kar imam rada - torej karo ali pike.
Pa jih imam - všečne v vseh pogledih.

P.S.: izrazi na obrazih mojih sinov so pa sploh zanimivi. Moram preizkusiti, če bodo hodili 3 metre za mano, kadar bom imela obute ☺☺☺☺☺

Komentarji

  1. Jaz bi z veseljem hodila s tabo v štric. :D Lepi so.

    OdgovoriIzbriši
  2. Anede, da so lepi ☺ za vštric te pa tud jest sprejmem zraven - jaz v novih škornjih, ti z novim "rogovjem" ... waw ☺

    OdgovoriIzbriši
  3. Teli so pa kjuuuut :)
    A grem lahko z vama tud če nimam nč novga?

    OdgovoriIzbriši
  4. Majcha: Čaki, čaki ... M ma škornje, jaz mam ritno rogovje IN špegle. Ne moreš kar tako. Razen seveda, če ne prineseš s sabo tisti svetovni tiramisu, potem ni blema. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. No prav :) Tiramisu je done deal.
    Sem se pa spomnila, da itak premorem eno novo majčko, tako fletno, z Bugs Bunnyjem. Se še nisem uspela považit z njo. Je blo tolk drugega zadnje dni, da sem skoraj pozabila nanjo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej moram napisati, da si mi polepšala dan s to objavo :o)))

    Čudoviti so in glede na to, da sem lani pisala Božičku za rdeče škornje z belimi pikicami in je rekel, da jih ni našel, ga bom letos poslala k tebi, da mu poveš kje si jih staknila :o)))

    Čudoviti so, prekrasni, in jaz bi tudi hodila vštric s teboj :o))) Zdaj pa imam še eno prošnjo, glede na moj virus rdečega z belimi pikami je skoraj nujno, da mi pošlješ eno svojo fotko s temi škornji prav :o)))

    Ne boš verjela, da se tudi meni zate smeje vse do ušes :o))

    OdgovoriIzbriši
  7. @majcha in Sandra: deal, gremo skup na špancir
    @odmevčica: a veš, da sem šla samo po čokolado, sadje in zelenjavo ... v Hofer. Sploh nisem računala na to, da jih bom dobila. Po moje zavrti telefon in jih poprosi, da pobrskajo po svojih trgovinah, če jih imajo še kje v tvoji številki. Fotka - dobiš, seveda.

    OdgovoriIzbriši
  8. Iiii luštni! Jah na otroke se ni za ozirat, sploh če so v čudovitem pred pubertetniškem ali še bolje pubertetniškem obdobju :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Pokorno javljam, da ti dela "konkurenco" Medolina s sicer za dve št. prevelikimi škornji - no mogoče pa te drugo leto povabi v naše loge na skakanje po lužah :o))) Hvala ti za info ...

    OdgovoriIzbriši
  10. @odmevčica: super, z veseljem pridem skakat po lužah - letos sem čist zamočila z obiskom :( A bo mami Medvedek tud dobila svoje škornje?

    OdgovoriIzbriši
  11. Ej, so dobri ;) Jaz sem kolebala na Danskem, če bi jih, pa na koncu nisem imela "poguma" ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jaz svoje izvedbe teh krasnih škornjev nimam, pa ne, da jih ne bi imeli - bom en dan razpredla v svojem kotičku sveta zakaj :o))) Če Moi zdaj to bere se nadvse smeje, ker smo pred dvema dnevoma razpredale tudi o teh škornjih in jima z Vladuško nisem hotela povedati zakaj jih nimam :o)))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave