... cool cat looking for a kitty ...

Stožice ... ponovno.

Tokrat sem uživala bolj kot prejšnjo rundo. Če se psihično pripraviš na slabo akustiko, pa imaš hkrati boljšo pozicijo (hkrati tudi ne-prepišno), je rezultat boljši ☺. Nežne soul balade s sicer božanskimi glasovi so v dvorani še vedno precej popačene, udarni komadi pa na srečo premagajo čuden odboj zvoka in je filing precej boljši.
Še vedno pa mi ne gre v glavo obnašanje ljudi. Še nikjer, ampak res NIKJER do sedaj nisem doživela tega, da si ljudje jemljejo pravico (tudi na grob način), da bodo sedeli na tujih sedežih - v Stožicah pa obakrat do sedaj. Tudi tokrat, tudi na najinih sedežih ... pa je bil JM že tako konkretno črn še v črnem usnju, na obraz pa je napopal še črn pogled, da ni rabil veliko besed ... mulo je en čas otrešal, potem je pa spokal - do naslednje žrtve. Tokrat so bili vsaj varnostniki konkretni (ne zgolj mične gospodične) in so primerno opravljali svoje delo. Vrsto za nama je neprimernežem čist prijazno povedal, da bodo ali upoštevali sedežni red, ali pa jih bo dal odstraniti iz dvorane ...
Tokrat se je tudi brez težav dalo priti do (kakršnekoli) pijače, saj so bili odprti (najbrž) vsi šanki.

Pod črto:
Večer je bil fajn.
"Stari" rockerji v ledrastih jaknah se znajo lepše obnašati kot urejene dame 50+.
Če jim uspe popravit tole sr... z akustiko, zna bit tale dvorana mogoče čist uporabna. Do takrat pa ... je treba mal stisnit zobe.
Cocker s spremljevalci - super!

Komentarji

Priljubljene objave