Pomlad ...

v glavi.

A kaj se v resnici dogaja? Pojma nimam. Life is good. "Kozarci" so polni - če ne čist, pa vsaj malo, vsaj pol ... niso prazni. Diham, uživam, načrtujem, želim si, uresničujem ... Sprejemam odločitve, za katere si nisem mislila, da bom o njih sploh kdaj upala razmišljati. Nore želje premetavam po glavi, pa uživam v njih kljub temu, da njihova uresničitev najbrž meji na fantastiko. Že samo razmišljajnje o možnostih me polni z energijo, z zadovoljstvom, neti iskre ... Sem in tja prileti kakšna pripomba v stilu druga puberteta in kriza srednjih let ... WTF? Jaz se mam fajn.
Ko te iz notranjega ravnotežja ne spravi niti kapitalna neumnost prepametnega mulca, ko soočenje s to isto neumnostjo preneseš brez ekstremno povišanega srčnega utripa s pritiskom, ki ga čutiš v sencih, nastopi trenutek, ko si lahko čestitaš. Ko ti uspe res čist mirno servirati besede "kar si zamočil, pa še odmoči" ... V tistem trenutku tega niti ne veš. Kasneje pride za tabo in takrat šele ugotoviš, da se očitno nahajaš v neki novi sferi. Madona, kolk paše. Let it last.
V evforiji uživanja življenja pol sicer tud kej pozabiš. Kakšen pomemben datum recimo ... sori, ni bilo načrtno.
In potem spet en drug (tokrat pleh) odpove poslušnost tebi in te pusti na cesti, pa ti tud to ne more pokvarit dneva. Nisem sicer več sigurna, da si še zasluži zapeljivo ime, ki mu ga je že davno tega po naključju podelil B (Lover) ... ljubimec, ki zataji ... lepo vas prosim.


Komentarji

  1. Še ena, ki ima 'polne kozarce', kljub temu, da bi jim kdo rekel čist drugače. Uživaj, nadaljuj z željami in norimi odločitvami. Več nas bo nasmejanih hodilo naokrog, lepši bo svet :) Super si, lušten blog imaš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) hvala za kompliment. Me veseli, da nisem osamljena v stanju navdušenja. Keep on going :)

      Izbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave