Zmešnjava v glavi


Komentarji

  1. Važno, da so tafine besede še vedno z veliiiiiiikiiiiiiimi črkami. Kakšno uno mejhno še zradiraj, pa čimprej, če le gre.
    Objeeeeeeem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Une desne črne in sive tam poradiraj

    OdgovoriIzbriši
  3. Zakaj me ne čudi, da je toplina daleč največja? :-) Tako bolj mimogrede ... ravno berem eno super trilogijo, v kateri nastopa tudi Leibniz, ki pravi, da živimo v najboljšem vseh možnih svetov, ker nam vse slabo omogoča, da vse dobro zažari v toliko lepših barvah. (no, nekaj podobnega, pišem po spominu in ta je pri mojih letih ...) Skratka: zgornja slika je živ dokaz, da je imel dečko najbrž prav.

    OdgovoriIzbriši
  4. Všeč mi je, da so taprave lastnosti in pravi občutki v prevladi. Ostale morajo biti, da se zavedaš, kaj vse je potrebno storiti, da ostanejo v manjšini. Zmagaj! Verjamem vate.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nekoč v prihodnosti, ko bo vse (ali vsaj večina) mimo, bom zlila na papir (ekran) še vse kaj drugega, kar leži za temi besedami, vendar trenutno še ne upam. Vraževerje pa to ... Itak mi ostane samo zmagat ... druge opcije niso preveč privlačne.
    @gospa Losulja: zanimiva teorija ... mogoče je res kaj na tem
    @K: ej, tud vse sive v resnici niso slabe ... prisežem pa, da intenzivno delam na tem, da slabe čimprej izginejo

    Objem nazaj :) in naprej.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hm, sem mislila, da gre za funkcijo, ki povzame najpogostejše besede na tvojem blogu - nisem vedela, da gre za konkretno dogajanje.

    (drugače pa sem jaz neodvisno od Leibniza mnenja, da se sranje koncentrira v kotičkih, kamor prevečkrat "pomotoma zaidem" in da zato drugi dobijo toliko več dobrega :-), da se stvari izenačijo - sem mislila, da je tvoja bilanca veliko bolj osrečujoča. Najbrž je. Bo. :-) Seveda bo. Pa na zapis tudi čakamo :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave