Sončna sobota

ali kako del krasne sobote včasih nameniš tudi čist drugačnim užitkom :)


Ko je sonce uspelo pokukati izza hribčkov na vzhodu in so čivkači ravno konkretno zasedli sosedov grm ...


... in ko so mi prvi sončni žarki po dolgem času razodeli stanje bele odeje na Špičasti gori (obup, vse je spihano), je B že krepko črvičilo. Neee, ni ga napadla viroza. Pred njim je bil prvi turnir odkar je začel bolj resno obuvati drsalke. Domača dvorana na Zlatem polju, sobota zjutraj, gužva za parkiranje, kup naspidiranih otrok in samo malo manj naspidiranih staršev (starih staršev in na splošno žlahte).


Ko so mulčki še precej brezglavo posedali po tipično hokejsko "dišeči" garderobi, so se domači očetje pridružili trenerjem, da so takoj za rolbo igrišče pregradili in ga spremenili v tri mini igrišča za mulce. B je kar sijal od navdušenja, ko je oblekel beli dres ... 12 :)

Sledijo še zadnji napotki trenerja pred prvo tekmo


pol gre pa zares, a ne :)




ah ja - tole je košček mojega zarečenega kruha ... kako ne bom hodila gledat, da mi sina nabijajo na bando ... sicer pa niso drugi njega, je bil kar on zadaj :o


minuta, ko si lahko tale postava odpočije


pa še mal akcije


Prva polovica dneva je tako pripadla hokejskemu navdušenju, smehu ob nerodnostih manjših in večjih začetnikov,  od katerih so eni komaj uspeli stati na drsalkah, pa so vseeno navdušeno lovili ravnotežje med tekmami, občudovanju nekaterih posameznikov, ki za svoja res miniaturna (enomestna) leta obvladajo drsanje s pakom do take mere, da komaj verjameš ... 
Mulcem je kapljalo od vsakega laska posebej, nasmeh pa (vsaj B) kljub trem izgubljenim tekmam še danes ni zbledel. Danes me njegovi rjavi učki prav nežno hodijo prosit, če mu lahko zmasiram noge, ker ga RES bolijo :)
Hehehe, sine, si mal garal včeraj, ja.

Komentarji

  1. Hehe, kr navad se :) Pa mal stran pogledaš, ko je hudo.
    Sej banda ni tko švoh no, ratajo hudo trpežni :)

    Maxi

    OdgovoriIzbriši
  2. Lol, naši so imeli športni dan drsanje pred ene 10 dnevi. Je prišel domov in povedal, da je več kot 40x padel. Res imam nerodnega sina ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave