Petek, dan za ...

urgenco :(

Spet isti otrok, spet ista stavba in na koncu spet fajn filing, da smo se raje obrnili proti NordGorenjski namesto proti Ljubljani, da smo šli direktno gor in ne na vmesno postajo lokalnega ZD in na koncu še večje olajšanje, ker ni nič počenega ali zlomljenega ... ja, je odleglo.

Poškodba sicer še od šolske telovadbe od nogometnega bližnjega srečanja s sošolcem, ki premore 2,5-kratno težo našega mulca ... domov je še prišepal, zvečer pa so samo ob misli, da bi nogo premaknil, lica izgubila vso barvo, bolečina pa ga je pripeljala do slabosti ... nč, če je kej po meni, slabost pomeni, da je zadeva resna.

Čakalnica urgence je bila polna zlomov, zvinov, počenih udov, glav in vsega, kar paše zraven - poledica je očitno terjala konkreten davek. Tudi dežurna zdravnica se je zbala, da zna biti kost počena ... a rentgen nam je vsem narisal nasmeh nazaj na obraze.

Ja no, saj je minilo že leto in pol, kar je bil zadnjič na urgenci. Če bo do naslednjega obiska preteklo prav toliko časa, bom kar zadovoljna :)

Aja, še to - ekipa jeseniške urgence, prou fajn ste. Kljub veliki količini poškodb smo bili fertik v uri in pol, nasmehi na vaših obrazih so pa sploh balzam za človeka, ki s strahom čaka svoje (ali otrokove) izvide. Hvala vsem!

Komentarji

  1. Upam, da se dete čimprej zaceli. <3 Je pa lepo prebrati, ko nekdo spet pohvali zdravstveno osebje, se mi zdi, da je vse preveč graj kamorkoli se obrneš... Uživajte.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo, da je vse ok :)
    In, ja, naši so vredni vse pohvale. Izkušnje bistveno prijetnejše kot iz Lj.

    Maxi

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave