Lumparije tistega dneva

Ko smo se pred časom s sodelavci pogovarjali, kakšne načrte imam za tisti petek, so seveda zavijali z očmi. Sončni vzhod nekje v višavah? Pa sej ti nisi čist ravna ... hehehe, mogoče res ne, pa vseglih ...
Ker sem tisti petek občepela v dolini, sem ob vstopu v pisarno že od vhoda lahko opazoval fotko sončnega vzhoda, ki je bila nalimana čez moj ekran ☺jasno, čist mojim podobno. Seveda je bil to šele začetek.

Za razumevanje celotnega štosa sem dolžna še nekaj pojasnil. Pred časom (dobro leto, mogoče dve) mi je en od zaposlenih pri stranki, kjer sem kot vodja projekta vztrajala na svojem prav, čist spontano izpljunil, da sem čist zares čarovnica, jaz pa njemu v smehu nazaj, če je to šele takrat opazil ... Vsi prisotni so sicer kar onemeli, vendar je izjava potem, ko sem se na njen račun še nekaj časa krohotala, prerasla v štos interne narave.

Po tokratnem šovu odpiranja daril sem postala ponosna lastnica NIMBUS-a 2012, ki ga čist zares še ne znam uporabljati. Očitno bom rabila še vozniški izpit za coprnice (še zbiram informacije o tem, tko da na dan z besedo, če jih imate). Ker me je pred leti zadela alergija na mačjo dlako, si kot coprnica ne morem privoščiti menda nujno potrebnega kosmatega zaveznika al pomočnika, zato sem dobila malo fletno plišasto mačjo stvarco, da ne bom pomanjkljivo opremljena. Da ne bi kdo zgrešil, sem dobila tud čist konkretno coprniško majico, priročnik za čarovnice od A do Z in drug priročnik z uroki od A do Z. Pa ker za uroke po teh bukvicah potrebujem en kup enih sveč raznih barv, so bile seveda v paketu tudi te. Kdaj bom našla čas, da se bom čist zares lotila coprništva, pa še ne vem. Poglavitno je to, da me je petkovo dogajanje držalo v smehu še cel vikend.

zdaj se moram pa menda res resno lotit zadeve ☺
Pa dneva še kar ni bilo konec in kljub temu, da se mi ni najbolj ljubilo, me je JM spravil do hišice (jasno, on je vedel, da mora), kjer me je na fasadi čakalo novo lumpasto presenečenje - tokrat ušpičeno s strani dveh prijateljic (z mulčki) - no, do te informacije sem prišla šele bistveno kasneje.


Komentarji

  1. Tole je pa prav fletno :)
    Če se ne naučiš šofirat, maš Nimbusa še vedno lahko vsaj za pusta. Jaz sem si namreč v soboto kupila opico ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, Nimbus :) Dobra! Vsestransko uporaben,preverjeno :)
    Maxi

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave