Mozaik

Saj vem, da ni glih priročen izgovor, ampak enostavno ne pridem skozi. Čas me trenutno baše, da me bolj ne bi mogel. Zdajle izkoriščam trenutke, ki me ločijo od srečanja s prijateljico, dve postavljam na stranski tir, ker ne najdem dovolj časa v kosu, da se jima posvetim, z eno se že nekaj dni neuspešno loviva po telefonu ... pa obe pristajava na telefonskih tajnicah. V takih trenutkih mi ni čist vseglih, ker puščam na cedilu meni ljube osebe, pa trenutno res ne znam pomagat.
Vsaj mojih dveh fantov, ki sta v preteklih dnevih preskočila na novi številki, nisem pustila na cedilu in sem jima uspela posvetiti nekaj sebe in svojega časa. Upam, da bom ostalo nadoknadila v dnevih, ki nas čakajo.
sobota ni pustila na cedilu nikogar - celodneven hribovski odklop s soplezalci, nekajurno prijetno druženje na Zelenici in nočno sankanje v dolino so pustili same pozitivne vtise (OK, pustimo to, da me je mal stiskalo na poti navzdol - strmina in led vseglih nista prijetna sredi noči s tropom mularije zraven)

Komentarji

  1. Zelo zabavno zgleda to sankanje, sem se v mislih spustila tudi jaz enkrat :o)))

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, je rekla Majča, da bi naju rada obe skupaj videla, pa da sploh ne utegne se spravit zraven za organizirat, ker da ni cajta. Pri meni je taka štala, da bi sama sebe med vrati srečevala ... če ne bi skozi za mašinko sedela, kakopak.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave