Preden izginem na redkejši zrak

Pred vrati je spet nova uradna letnica. Temu primerno tudi sama počasi odklapljam vse, kar se službe tiče, počasi bom popolnoma odklopila tudi civilizacijo in se preselila v najlepše predele naše Kure.

Na sicer oblačen praznični dan smo se odpravili - eni že gor do naslednjega leta, drugi samo na šerpa odpravo. Spet sem bila čist hepi, da nas je prevažal Lover - tudi tokrat je prišel hudo prav

Od jutri dalje me (skupaj z vsemi brlogarjevimi in široko družbo) tja do naslednjega leta ob večerih najdete na spodnjem delu fotke, čez dan pa definitivno v zgornjih delih fotke, oziroma tudi izven nje 


Ko sva odhajala, je nebo kazalo že lepši obraz

Menda se ne sme voščiti vnaprej? Bogsigavedi čemu ne ... sama menim, da dobrih želja, stisnjenih pesti in toplih misli ni nikoli preveč, zato se bom tega lotila kar sedaj ... vrnem se itak šele drugo leto, točno "opoldne" pa niti v sanjah ne mislim v rokah držati mobitela ... tud če bo slučajno signal dostopen ☺
Ne vem niti, kje naj začnem ... vsem želim neskončno veliko zdravja. In ko bo zdravja veliko, vam ga želim še veliko in dosti več ... pravzaprav vsem po vrsti želim, da bi kar pokali po šivih od zdravja in dobrega počutja. Vsem okrog sebe želim, da se tale kriza obrne drugače. Neskončno si želim (ja, tale je tud čist egoistična), da toplih obrazov ne bi brazdale gube neskončnih skrbi, ki jih povzroča nesluteni jutri. Naj bosta jutri in pojutrišnjem lepa, neskončno lepa, sončna, prijazna in nasmejana. Ob tem ne morem mimo Odmevčice (vem, da boš prej ali slej prebrala) - neskončno si želim, da te čimprej odpeljem v višinsko kraljestvo nedaleč stran od zgornjih slik. Neskončno ti (in si) želim, da bi bilo to izvedljivo v letu, ki prihaja ... vse dobro dobro dobro dobro ti želim.  In ogromen objem zraven.
Vsem mojim sošvicarjem pošiljam želje za veliko bodočih skupnih in na sploh dobrih švicarij, s službenimi čimveč pozitivnih in prijetnih v resnici ne-službenih trenutkov skupaj, vsem tako ali drugače "mojim" bi z novim letom rada podarila več sebe, pa hkrati vse po vrsti prosim, da me dregnete, ko pozabim ... ne pozabim nalašč, le tistih dodatnih 5 ur dnevno mi še vedno ni uspelo sčarati in nekako sumim, da so to prazni upi. Pa vseeno ... ob vsakem takem pomisleku se mi v misli prikradejo Aerosmithi in njihova ... dream, until your dreams come true ... ma ja, še vedno sanjam, taka sem. Včasih kakšno stvar sanjam dooooooolgo, druge pa se vseeno počasi uresničujejo.
Mojim fantom poleg vsega zgornjega želim še skulirano in nasmejano mami, pa ne preveč sitno ženo, in neskončno veliko željo, da se v naslednjem letu prestavimo v samo naš prostor pod soncem.
Vsem vam (in nam) želim tudi veliiiiiiiko sreče. Ne, ne bi tukaj o tem, kakšen mora biti človek, da bi bil lahko srečen ... želim vam nekaj tiste "good luck". Tiste vrste srečo, ki vam postane jasna takrat, ko začne zanašati mimoidoči avto, ko hodite ob cesti, pa vas nekdo nekje pravi čas "odskoči" oziroma zavrti avto drugače, da ostanete OK. Čist vseeno mi je, komu pripisujete zasluge za take dogodke - take sreče vam želim.
In skoraj na koncu bom uporabila nekaj prijateljičinega - smejte se, čimveč se smejte. Smeh je nalezljiv, dobrohoten in vsak dan, ko se nisi smejal, je na nek način izgubljen. Želim vam neskončno veliko smejalnih gub.
Samo še tole, potem pa res neham. En res velik topel objem pošiljam vsem do naslednjega leta, ko se bomo ponovno brali.

Komentarji

  1. Krasno napisano in hvala za te lepe misli, besede, želje. Enako tudi tebi in tvoji družini!

    OdgovoriIzbriši
  2. Skrajno uživajte na redkem zraku v belini in spodobno praznujte. Mi, zapečkarji, bomo ostali doma in pomislili na vas v tejle krasoti. In SREČNO! (Seveda se sme voščiti vnaprej, pa še za nazaj :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Uživajte in vse lepo tudi vam v letu, ki prihaja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uživajte in upam, da tam mobitel ne lovi :) Srečno.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave