Pošiljka

Danes me je JM poskusil razveseliti s pošiljko treh DVD-jev, ki mi jih je prinesel domov. Na treh ploščicah je zbranih tistih nekaj ostankov z našega mrtvaka (laptop), ki so jih (glede na učinek kar za konkretne denarje) lahko oživili. Prsti so se mi tresli, ko sem pregledovala vsebino, pa ni bilo kakšnih pozitivnih presenečenj. Vse fotke dopusta z EOSa so šle v maloro, z malega fotkiča pa jih je nekaj uspelo ohraniti. Če vključim podnapise - najlepših fotk ni in jih ne bo. Mali fotos smejo uporabljati tudi mulci in praviloma ga škljocajo ves čas ... temu primerna je tudi kvaliteta fotk.
Nekaj bom že našla, da spravim v življenje zapise s potepa po Sardiniji. Letos tudi teh zapisov ni prav veliko. Dokler se je sam dopust odvijal tako, kot je prav, nisem prav veliko pisala, ker sem ali plezala ali plavala ali pa brala ... potem, ko se je skisalo vreme in je zarožljal disk (ja, seveda mi je bilo že takrat jasno, da obstaja možnost, da smo izgubili popolnoma vse fotke), pa nisem našla več energije, da bi karkoli vrgla na papir.
V prihodnjih dnevih bom na ekran prelila vsebino zmahanega bloka in jo vsaj delno poskusila opremiti s slikovnim materialom.

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave