Posebno opravičilo

Jp, kako pa naj drugače razložim tale mrk :o

Očitno ob koncu decembra zaradi obilice dela nisem na škrge dihala le sama, pač pa tudi nekaj naših napravic - med njimi očitno najhuje moj čarunalnik, ki je na Božič popolnoma odpovedal svojo poslušnost in še vedno ne vem, kaj bom dobila iz njegovega črevesja.
Trenutno gostujem na JM-jevem računalniku, zgolj toliko, da se oglasim. Pa ker sem že brez mašince, seveda tele prekrasne dneve preživljam točno tako, kot sem si želela. Kaj več pa že ne povem. Fotke ostajajo varno spravljene v obeh fotosih, vtisi minulih dni me bodo pa tako ali tako še dolgo držali pokonci, tako da jih bom z veseljem spisala, ko dobim svojo škatlo nazaj ... če si ne bo treba mogoče omisliti druge :(

Naj ob tem vsem zaželim še kup zdravja, nekaj zdravja, veliko zdravja, še več sreče in zadovoljstva, pa da ne pozabim zdravja v letu 2011. Številka mi sicer ni kaj preveč všeč, ampak tukaj nimam kaj ... enkrat pride tudi taka letnica. Sem že povedala, da vam želim neskončno veliko zdravja in še nekaj več sreče? Nisem? OK, bom pa zdaj.

Srečno in zdravo leto 2011 vsem, ki me berete!

Komentarji

  1. Vse lepo in dobro naj vas močno, močno objema čisto vse dni v letu :o))) in bodite neskončno ZDRAVI IN SREČNI ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Naj vam bo lepo, toplo in radi se imejte.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz tebi želim - kar eno goro zdravja!!!
    ZA drugo pa že poskrbimo sami, kajne :)
    Srečno!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave