Odtis topline

Vsak dan srečujemo tisoč ljudi. Včasih se nam poti z določenimi ljudmi križajo. Včasih z določenimi del poti hodimo skupaj ... pa se čez čas spet ločimo in gremo vsak svojo pot.
Večine posameznikov niti ne opazimo, nekaj pa jih je takih, ki se ti vtisnejo v srce in jih od prvega trenutka dalje nosiš s seboj. Spremljaš njihove poti, zadovoljno se muzaš ob njihovih uspehih in težko požiraš kepo v grlu, ko spremljaš njihovo žalost, smolo ali nesrečo, pa jim ne moreš nikakor pomagati. Sam pri sebi upaš, da se jim uspe pobrati in se pregristi spet na svetlo stran življenja.
Tudi ona je ena takih. Navzven močna in samozavestna, navznoter pa krhka, topla in ranljiva, pa vendar zavidljivo močna, ko premaguje vse preizkušnje, ki ji jih je naložilo življenje.
Vesela sem bila kot mali otrok, ko mi je v prenatrpan urnik uspelo stlačiti uro časa z njo - za kavo, topel objem in vesel pogovor.
Draga moja T, hvala ti za prekrasno uro časa, za momente resnične topline, za iskrice v očeh in obljubo, ki jo morava obe držati ... do naslednjič ☺

Vzemite si čas za vam ljube in posebne ljudi! Tako zelo dobro dene.

Komentarji

  1. Tudi tole je ob prebiranju dobro delo. Je pa tako, da se hitro lahko znajdemo na eni ali drugi strani. In ja, ob sebi imeti take ljudi, pa čeprav le v mislih, je neprecenljivo.

    LP

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave