Mozaik tedna

  • Mularija še vedno kašlja. Po solo-nemškem izletu je en še bistveno slabši kot prej.
  • Pa tud če ne bi, je vreme za en drek.
  • Nove čebulice tulipanov še vedno niso v zemlji ... hm, kdaj mi bo vendar uspelo? OK, vsaj vrtnice sem zrihtala, pa jabolka smo pobrali.
  • Tamal je nor, kar se branja tiče. Po novem sem seznanjena tudi z vsebino obcestnih plakatov, ki jih sicer razen kakšnega "hudo lepega pogleda" sploh ne zaznam več. Majcha, kolikokrat se zdaj spomnim na tvojo pripombo "a nej mu skrijem tubo za zobno pasto, da ne bo ves čas bral?" ☺
  • Obupujem nad stanjem v Parizu. Ko se mi po petih letih zlušta ponovnega obiska, je pa zdaj vse pod vprašajem zaradi predlagane pokojninske reforme tam gori. Pojma nimam, al nam bo uspelo al ne. Bljak no.
  • Tale strupeno zelen lepotec je po novem moj - jp, zima prihaja in moja to-do lista ima nekaj zanimivih točk. No ja, ta del to-do liste nama je z JM skupen - ampak ruzak pa ne ☺ njegov je seveda črn. Ko sem o tem istem lepotcu navdušeno razlagala dvema, ki ju videvam skoraj vsak dan, sem dobila eno strašno pripombo "ko poslušam tebe, je vse tko simpl". Ma ja, je simpl. Pred sabo moraš imeti cilj in se lotit uresničitve (čimprej, ker ura dela tik-tak in ne kat-kit). Ni vrag, da enkrat rata ☺☺☺☺☺
    fotka lepotca je sposojena pri proizvajalcu
    

Komentarji

  1. U, ful dober link, hvala! Za take sem vedno hvaležna.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, dobrodošla v "klub mam strastnih bralcev". :)
    Pariz se bo zrihtal, ni vrag! Sem se ravno danes spomnila na vas - ko sem se ukvarjala s svojim (1000 kosov, mega ČB fotka ;))
    Pod zadnjo alinejco: držim pesti. In ne dvomim v uspeh. In čisto prav imaš - ko nekaj zares hočeš, se vse da. Jaz za take podvige sicer nisem. Kit kat pa knjiga je bolj zame ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave