Dejstva ... tretji del

Včasih nanese tako, da noč izpade hudo kratka. Spalni del noči, če sem bolj natančna.

Te noči (ne-spalni del) so ali neskončno prijetne ali neskončno izčrpljive (o boh, je grda ta beseda).  Prijetne ponavadi lahko izbiraš sam, one druge te praviloma udarijo same od sebe in od izbire ne ostane niti pika na i.

Po kratki noči ponavadi funkcioniraš bolj na pol. Če imaš priliko, večino dneva odmižiš, ampak s prilikami je bolj tako tako ... študentski časi so žal mimo.

Ja, seveda, za mano je spalno nekoliko krajša noč, ne-spalno pa hudo zelooooo prijetna, upam, da tudi ponovljiva :) In ne, prilike mižanja ni bilo na vidiku, sem si pa sredi dopoldneva sredi Ljubljane s službenim ruzakom na ramah privoščila čist otroško brodenje po rumeno šelestečem listju ... ja, pokasirala sem nekaj začudenih pogledov, ampak je blo tako fajn :)

Ej punci, hvala za prijetno družbo :)

Komentarji

  1. Khm ... jaz danes malo mijavkam in na eno uč mižim. Še dobro, da ne smem z berglami v šolo.

    Zahvala gre vama. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Dolgoročni pozitivni učinki takih večerov vsekakor večkratno poplačajo morebitno trenutno nenaspanost vpletenih. Usta do ušes vedno premagajo podočnjake.

    Ponovljiva? Junejmit!

    OdgovoriIzbriši
  3. Usta do ušes podočnjake pomaknejo na čelo, tako da, punce, zresnit se bo treba :-)))))

    (ena, ki je tudi malo spala, po ne-spalno hudo prijetni noči, zjutraj pa... Sandra že ve.)

    OdgovoriIzbriši
  4. alcessa: LOL ...

    ... zjutraj si pa namesto zabojčka prevzela raznašalca.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah. In tale tukaj torej ni moj mož? uuups.

    LOL

    OdgovoriIzbriši
  6. Uf punce, tole lahko berejo tudi otroci ... :)

    @alcessa: Ampak zdaj sem pa res že firbčna kaj neki si počela ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Berem Jonathana Franzena (Freedom) in sem malce potegnila ... To je bilo v sredo ponoči. Ob četrtkih vstajam ob 6.50 h, da prevzamem bio kišto z zelenjavo in takrat sem po navadi čisto blentava (ker rabim spanje vsaj do 7.30 h, najbolje pa kar do 8 h)... In tako zadnjič enkrat prevzamem zelenjavo, komentiram pri Sandri na blogu (una zadeva, ki jo je gospa enkrat imela, pa je zdaj nima več) in ona meni: kaj pa ti tako zgodaj, si dobila bio zelenjavo? Na kar sem ugotovila, da sem mogoče res že kar nekajkrat pisala o četrtkovem zgodnjem vstajanju in da se pravzaprav res dobro poznamo vsi skupaj ... :-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave