Hišni Nebodijihtreba [4]

SMRKPAČIH
Nebodigatreba nahoda ... in smrkanja
SMRKPAČIH si brez izjeme išče prijetno, toplo prezimovališče. Na lov za njim se odpravi jeseni, brž ko se začne vreme ohlajati. V šolah, v kinodvoranah, v parkih in na otroških igriščih opreza za primerno družino, ki bi postala njegova nič hudega sluteča gostiteljica. (Prednost daje družinam z majhnimi otroki.) Ko se nepoklicani gost okrade pod družinsko streho, ga je pred pomladjo nemogoče vreči ven. Zima utegne biti zato za smrkave in nahodne stanovalce sila neprijetna. Znanstveniki in zdravniki že dolgo iščejo učinkovito sredstvo proti njemu, a za zdaj je kos vsem tovrstnimi poskusom. 

Komentarji

  1. Hihi, moj izvod me menda že čaka. Sem ti dolžna kofe, ker je genialna ideja za pod smrekco. In se ne bi spomnila sama od sebe. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Po vseh objavah, ki sem jih na to temo pri tebi prebrala moram tudi jaz nujno pestovati v naročju to knjigo :o)))

    Hvala za namig :o)))

    Komaj čakam, da si jo "priborim" ...

    OdgovoriIzbriši
  3. A ste ga že sprejeli? Mi se ga še otresamo, čeprav je sredi tedna že imel nekaj poskusov, da bi se prikradel v naš dom. Ampak smo rekli, da zaenkrat nas je čisto dovolj. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Banditka: pri nas je imel tudi nekaj prebliskov, pa se zaenkrat še kar nekako bojujemo ... to je pa tako, ko so fantje prepričani, da ne rabijo dolgih rokavov, če sije sonce ... čeprav je na termometru enomestna številka :o

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave