Mozaik tedna

Buče so že v objavi prej, plevel bom pa kar izpustila.
Bolj zoprn del tedna predstavlja "vzcvetela" koža mulcev. Srednji je nekaj razjed pritovoril že iz Pirana, druga dva sta se nalezla, doma pa je vse skupaj samo še bolj cvetelo, kar nas je odneslo do dohtarja ... bakterija, žavba, varnostni ukrepi in na koncu prav na hitro izboljšanje ... fajn, sploh še nisem pričakovala, ampak je fajn.
Izboljšanje je prineslo hitre načrte za lep preostanek vikenda - najlažje in najhitreje je vzeti kolesa in se odpraviti na potep do ne tako zelo oddaljenega jezera ... ste šli že kdaj s kolesom po gobe? Še ne? Jaz tudi ne. Ampak, če ti jurčki že skačejo pred bicikl, jih je pa treba pobrat, a ne?

tako zelo so si želeli biti del nedeljskega kosila

do semle imamo prav fleten kolesarski izlet

telim lepoticam ob poti se tudi nisem mogla upreti
moje so letos tako švohotne, da jih moram občudovati na tujih vrtovih
Aja, še o nečem sem pisala v začetku poletja - o načrtih za nova okna. Tudi to nam je že uspelo in sem važička in zadovoljna in ... oh, a vam je sploh jasno, kakšen luksuz so komarniki sredi vasi ob potoku? Popoln luksuz :)

Komentarji

  1. Popolnoma jasno. V Kp pri naših imajo zapovrh v glavnem tigraste komarje, tako da je mrežica tudi na straniščnem oknu, ker komarji pikajo v ...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave