Še ena zmešnjava

tokrat čist običajnega dneva ali obupno preverjanje, če res ni na pohodu kakšna strašna luna.

Povzpetni fantki v hlačah velikih mož še vedno niso dojeli, da so jim hlače občutno prevelike in hkrati niso dovolj, da zakrijejo njihovo meglo. Pa tega, da se v hlačnicah predolgih hlač nabira sama svinjarija, tud še niso uspeli odkriti. Bojo že ... odveč mi je samo, da moram biti prisotna v njihovi zgodbi učenja ... porkaduš no, zakaj jih starši niso ničesar naučili o življenju?
S stresom nisva prijatelja, pa se v zadnjih dneh kar naprej vabi na pivo. Ima kdo navodilo, kako naj mu na razumljiv način povem, da mi ni do piva z njim? Mah, če sem poštena, mi trenutno itak ni do piva.
Razumem, da imajo ljudje radi urejene zelenjavne vrtičke, ampak kar je preveč, je pa preveč ... sploh, če od tega bolijo oči. Mislim no, domače natur kumare niso bile nikoli ravne in dolge in z natančno določenim Φ-jem. Pa če dodam še samovšečno kosmato zadevo, ki si je naš zelenjavni vrt ponovno izbrala za svoje domovanje, shrambo in samopostrežno restavracijo ...

Naj bo dovolj. Čeprav še vedno ne morem kvačkat, pa s strašnim zadovoljstvom požiram Adamsa. Pašeeeeee

Komentarji

  1. :o))) Ej si me nasmejala - ja tudi jaz se včasih sprašujem, zakaj moram biti "prisotna" v tolikih zgodbah učenja :o)))

    Bi bila prosim pri opisu samovšečne kosmate zadeve bolj natančna in pomirila mojo bujno domišljijo z imenovanjem te živalce :o)))

    Aja stresu ponudi pomirjajoč metin ali melisin čajek - ti zagotvaljam, da jo bo vsaj za nekaj časa popihal stran :o)))

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw Odmevčica, ful dobra ideja ... naslednjič ga (stres) lepo povabim za mizo in mu postrežem s prijetno toplim metinim čajem? Ja, to si moram res zapomniti :)
    Okrog samovšečne kosmate zadeve si pa še sama nisem čist na jasnem. Sodelavec, ki je hkrati mojster na tovrstnem področju, mi vztrajno zatrjuje, da se jezim na napačnega ... jaz namreč zmerjam z besedami presnet voluhar, ampak ... po premleti situaciji mi je razložil, da bi morala to spremeniti v presneta rovka. Ampak, če sem čist poštena ... čist vseglih mi je, kdo od njiju dveh mi hara po vrtu - spoka naj se, v glavnem.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave