Drugi odtis istega dneva

Zelo rada obdarujem ljudi. To je čist egoistično nagnjenje :) uživam v pogledu na zadovoljstvo posameznika, ko odpira darilo, ko odkrije, kaj je pravzaprav dobil/a, uživam v opazovanju reakcije in si z občutki drugih polnim svoje lastne baterije.
Po drugi strani pa jih seveda rada tudi dobivam. Letos je sploh eno tako zanimivo leto, pravzaprav se je začelo že lani :) sem in tja se v nabiralniku znajde kaj zame - včasih kaj z razlogom, včasih kar tako, ker je ravno sreda ... taka prisrčna presenečenja, ki me spravijo v vlogo majhne punčke, ki z zanimanjem odpira nekaj zanjo.
Pred časom je prišlo tole sporočilo in zraven :)











Ja, piše part 1. V paketku sta bili dve fletni marjetici - ena kot kazalo za knjige, druga kot fletkan magnet v neskončno sončnih barvah.
Včeraj sem dobila še part 2 ... Najboljše pri vseh teh darilih je to, da je zadaj vedno zgodba. Tudi part 2 jo ima :)

Torej ... dobila sem ... na fotki piše domek za pilco :)
OK, boste rekle, pa kva pol? Pilca gor al pa dol ... to ima pa ja vsaka v kopalnici, pa v torbici, pa ...
Tokrat se pilca skriva v zgodbi o mojem ustvarjanju in packanju. In ko sem ravno želela sfiniširati marjetice, se je vse skupaj ustavilo, ker  ... tud slučajno nisem našla pilce, da bi lepo zaključila še scufane ostre robove. Zgodba se je končala tako, da ustvarjalne* pilce nisem našla in sem odprla čist novo novo novo fino pilco, ki sem si jo po dolgem času kupila za ... ja no, za moje skoraj nohte. In potem sem izvlekla čopiče in ... glej ga zlomka, kaj pa ustvarjalna pilca dela v kozarcu za čopiče?
Iz vsega skupaj je nastala pripoved, ko sem marjetice oddajala njeni sedanji lastnici. Vmes sva se konkretno nasmejali moji zmedenosti in neredu v ustvarjalnem kotičku (sej se kesam, ampak ni še nič bolje ...)
Tako si je moja prijateljica z biseri očitno zadala nalogo, da mi pomaga pri mojem bodočem ne-besnenju, ko se bodo stvari načrtno skrivale mojim očem ... :)
V celoti domek izgleda takole

In iskreno upam, da me njegova ustvarjalka ne bo za ušesa, ker ... Moje razmišljanje je šlo namreč v tej smeri - packam in ustvarjam lahko le včasih, sem in tja kdaj, ves vmesni čas pa je vsa ustvarjalna krama stlačena v gostujočo omaro v sinovi sobi ... jah nimam svoje ustvarjalne sobe, a ne ... ne še. Tud to pride takrat, ko bom velika :)
In ker bi zato tale sončno nasmejani lonček videvala le občasno (pa ga je škoda za le občasno), sem se odločila, da ga namenim za držanje druge pilice - tiste, za nohte. V tej vlogi bom tale lonček res gledala čist čist čist vsak dan :)


A pilca? Ja, ja, sej vem ... menda se bo jutri pokazalo nekaj časa in si grem res kupit novo, tako, da bo najbolj sedla v novi domek :)
Majcha, hvalaaaaaa! Res mi je zelo všeč.

* v resnici je to ena stara pilca za nohte :)

Komentarji

  1. Iiiii, kakšna fletna objava :)
    Hvala, ker si mi polepšala dan. Že spet. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedno znova in znova lepim v album srca potrditve, da je tako malo potrebno, da razveselimo druge in sebe ... Imam prav draga M?

    Vesela sem zate za vso barvitost, ki jo boš znova in znova lahko božala z očkami in rokami.

    Tebi Majcha pa sporočam, da se ti lahko postavim ob bok v ljubezni do travniških marjetic, kajti od nekdaj prisegam samo nanje :o)))

    BODIMO BRUMNE BOJEVNICE BOLJŠEGA

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave