Ob letu osorej

Danes je mimo leto dni odkar sem se opogumila in spravila k pisanju tegale brloga (po nekajletnem ignoriranju internetne scene). Priznam, da vsega skupaj v taki obliki in v tem času najbrž ne bi bilo, če ne bi bilo Odmevčice, ampak kot pravi tudi sama - vsak ima nekje nekoga z nekim namenom. Ob tej priliki se ti lahko le zahvalim za vse dregljaje in dražljaje ... včasih človek rabi zunanji impulz, da funkcionira dalje. Ne obupaj nad mano :)

Kar nekaj časa sem razmišljala a se lotim bonbončkov ali ne (kot se menda spodobi na blogerski sceni), a izpeljem še eno ... pa sem se odločila ... tole NI podeljevanje bonbončka. Tako kot me je ob koncu lanskega leta prijelo in sem naredila tri sestrice, me je tudi zdaj že prijelo, da naredim nekaj (hihi, še ne povem) za nekatere moje bralce. Ja, a katere? No, tukaj pa tiči mala zanka :) Tiste, ki veselo komentirate moje na ekran prelite misli, ste tako že zraven v malhi prejemnic, lahko kvečjemu napišete kaj o barvah, ki so vam ljube. Ostale, ki zgolj berete in o vsebini zapisanega potem čvekamo po drugih poteh, pa izzivam, da pustite svojo besedo tudi tukaj, da (p)ostanejo del mojega bloga. Po mesecu dni bom pregledala komentarje na blogu in izmed "ostalih" izbrala najmanj enega ali eno, ki bo tudi dobil ali dobila ... kaj natančno, objavim v prihodnjih dneh, ko bo prva že narejena :)

Komentarji

  1. Čestitke za prvo leto, pa še na mnoga. Posredno se počutim kot "babica" tvojega bloga, saj sem Odmevčico jaz "pahnila" med blogerje ;)- Vidiš, kako se klobčič odvija.
    Še naprej veliko prijetnih uric ob pisanju bloga in pa ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau, eno leto? Čestitke! Ob tej priliki ti želim, da boš našla veliko pravega navdiha za ustvarjanje, veliko dobrih doživetij, čimmanj zoprnije vseh sort, da bodo objave tako, kot jih znaš napisati le ti - malo navihane, fino napisane, z mega fotkami doživetij in izdelkov za zraven.

    OdgovoriIzbriši
  3. :) hvala "babica" ;) V klobkih so včasih skrita zanimiva dejstva, ja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Majcha, hvala tudi tebi! Včasih za navdih rabim tudi pravo družbo ;) čeprav potem dva dni lije kot iz škafa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Eno leto, kaj? Čestitke :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja K, že celo leto je mimo. Laufa a ne ... pismo, a nisem takrat obljubila, da se kmalu spet vidiva? Tale "kmalu" mi očitno dela malo težav :S
    Hvala tudi tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitam. In ker smo ravno v moodu, a mi prosim poveš svoj RSS, da tvoj blog lahko dam v blogorolo? Pred kratkim sem ga poskušala empirično določiti, pa ni šlo :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Uf alcessa, zdej si me našla. Na bloggerju je to pisofkejk in user friendly, o blogoroli nimam pojma :(
    Na en način se lahko naročiš spodaj na strani tam pod "Naroči se na: Objave(Atom" ampak to najbrž ni RSS.
    Sem se pa dala nekoliko podučiti in naj bi zadeva z RSS prijela na obe spodnji varianti:
    * RSS (classic): http://m-brlog.blogspot.com/rss.xml
    * RSS (new): http://m-brlog.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

    Ne me vprašat, kaj kej pomeni, res nimam pojma :( Če odkriješ, kaj bo delovalo, se pa priporočam za razlago (ne bo škodilo, če se naučim kaj novega).

    Aja, hvala za čestitke :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ha! Pa te mam! :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitkeeeeeeeee in zelo, zelo me veseli, če je kak virus skočil v tvoje loge od mene in začel delovati :o))) Lepo te je brati in tvoje fotografije mi približajo veliko kotičkov naše male Slo, kjer najbrž nikoli ne bom hodila in sem ti hvaležna zanje - sploh za tiste dih jemajoče - narava je bila najbrž največji navdih za besedo lepota ...

    Če pa zaprem oči in odprem srce, pa mi pride na misel stih ljubega dedka Pavčka:

    "Sreča ni v glavi in ne v daljavi,
    ne v žepu ali pod palcem zaklad,
    SREČA JE, ČE SE DELO DOBRO OPRAVI
    in če imaš koga rad."

    Draga M, tebi gre blogarstvo odlično od rok in kličem še na mnoga, mnoga leta :o)))

    Kar se barv tiče, pa sem že dva ali celo več mesecev v enem začaranem krogu zelene barve in bi lahko samo rekla: ZELENO, KI TE LJUBIM ZELENO :o))) Upam, da mi to moja najbljubša rdeča barva ne zameri preveč :o)))

    Draga M, še naprej ti kličem:

    BODI BRUMNA BOJEVNICA BOLJŠEGA

    Objem in cmok ...

    OdgovoriIzbriši
  11. @Saša - lepo, da si se opogumila. In seveda hvala za čestitke.

    @Odmevčica - hm, zelena? Si me pa čist presenetila :) ampak ni panike, imam dovolj barv na zalogi :) Sicer pa sama veš, da si me zbezala nazaj v "civilizacijo". Pa se nič ne pritožujem :) Hvala tudi tebi - nekajkrat.

    OdgovoriIzbriši
  12. Iskrene čestitke :) Itak si rojena za tovrstno udejstvovanje.
    Te samo berem in uživam ob tem. Ko se skorajžim, se ti pa javim v živo.

    Kr tako naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hm, kdo neki bi to bil? Zdej me pa firbec matra :) Kakorkoli ... hvala tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave