Intenziven večer z Risi

je prinesel različna spoznanja:

- Čeprav v glavnem mestu naše Kure poteka del svetovnega prvenstva, si rezultati tekem naših fantov ne zaslužijo objave v nobenih poslušanih jutranjih radijskih novicah naslednjega dne, v vseh teh istih novicah pa uspem slišati rezultate vseh žogobrcnih tekem Zgornjega in Spodnjega Kašlja :(
- Na tekmah ne točijo več alkohola (niti piva), kar je po svoje čist fajn, precej manj fajn pa je to, da so se tudi na tribune športnih prireditev neusmiljeno naselile kokice. Obup. Smrad napihnjene koruze povsod naokrog postaja neznosen, v afektu navijanja od soseda nad tabo dobiš lasne dodatke v obliki belih napihnjencev, občasno se ti obrača, ko porajtaš, da frklja v vrsti pod tabo mlati velike ajmarje te packarije po enega na vsako tretjino … in se potem sploh ne sprašuješ več, zakaj danes punce pri petnajstih nosijo dvojno težo svojih mam :(
- Predstava Risov poraja hudo mešane občutke, ki se zelo očitno odražajo tudi na tribunah, kjer razpoloženje niha v odvisnosti od postave na ledu … ne, nočem šimfat. Bom napisala le – bravo mladi Risi :)
- Prepevanje Zdravljice ob koncu tekme predstavlja čist posebno stanje duha, telo pa postane pretvornik mravljinčastih impulzov po celotni hrbtni strani. Fajn občutek, prijetno opazovanje nepopisnega veselja, objemanja, skakanja, vriskanja in šele čez čas pristanek v realnosti, ko si priznaš za dlako je šlo. :)

Komentarji

  1. haha, kokice so res obup. Še malo pa bojo hot doge začel ponujat! sama pa ne morem razumeti, kako lahko nekdo med tekmo sedi???

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh, jaz pa tud to razumem :) letošnjo sezono sem uspela videti tud tko zanič tekmo, da sem zehala zraven ... zaspiš pa lažje v sede ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave