Foto kibic

K je v verigi izzivov dregnila tudi mene in se seveda ne morem naredit Francoza, če jo pa res berem :) ko si vzamem čas.

Izbrala naj bi prvo mapo med "mojimi fotkami", v njej izbrala deseto fotko in o njej povedala zgodbo. Tukaj zdaj malo goljufam ... prva mapa še ne vsebuje fotk, ker se veji naprej v podmape, pa tudi prva podmapa nima mojih/naših fotk in na to temo ne morem napisat zgodbe. Fotka je torej iz druge podmape prve mape ... mah, jezik se mi že feclja, pa prsti tud. Gremo raje na zgodbo?

Na fotki je najmlajši brlogarjev za mizo v avtodomu ob koncu aprila 2008 na Dunaju. Za nekaj dni smo se odpeljali na lepše in se na splošno imeli strašno fajn.
Fotka bi se brez večjih težav lahko imenovala karkoli na temo trme, trmarjenja in teženja. Tale je šele prva v seriji. Vse naslednje prikazujejo precej večjo trmo, ki se je z našo zabavo na to temo samo še stopnjevala. Ma ja, enkrat nama je z JM tudi pregorelo in če se prav spomnim, je takrat tale zverinko ostal brez sladoleda ...

Zdaj moram najbrž nekoga pofočkat naprej, pa imam kar težavo, ker se mi zdi, da je večina že skozi :) OK, za majcho vem, da jo je Maja že pofočkala, pa se še ni zmigala, tako da jo bom še jaz :).
Poskusim torej še s Sandro, Siničico in majcho.

Komentarji

  1. Ha, a tudi pri vas razsaja trma? ;)
    Mi jo poskušamo čimprej izgnati ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Na srečo lahko rečem, da smo najbrž ven iz najhujšega. Tam pred 2-3 leti je bilo pa precej "zanimivo", ja ;) Take fotke te potem spomnijo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Damn... Sem vidla, da me je Maja pobezala, ja. Ampak sem sinoči predolgo časa rožce skup packala, pa sem šla potem kar spat in pustila tole za zjutraj. Pa na mojem spisku osumljencev si bla. Pa še Siničico si mi "sunla". Pih, zdaj si bom morala pa koga drugega zmislit... Ne vem če ti ne bom eno pivo zaračunala za odškodnino ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Majcha, sam rec kdaj :) pa kje :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mi je celo ratalo nekaj spraviti skupaj. :) Pivo pa, jg, drug mesec. Prej res težko. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo, pa mam, ker pozabim vse prebrat :P Okej, bejbi, pa se odzivam na obe, prav?

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave