Rožica bo :)

C: mami, a lahko danes kvačkam?
M: :o hm, ja no, lahko. A pa še kej znaš?
C: o fajn, takole bi nakvačkal
M: mmmm, a ne bi raje samo potreniral kakšno ketnco? Za tole bi rabil malo več pomoči, a veš
C: a dej no mami, tist je živ dolgčas, jest bi kej resnega naredil ... tko kot ti. A veš, jest bi bil glih tko kot ti (pa zraven usta do ušes in tisti prosiiiiiiiiim pogled na največji jakosti)
M: :) ok, pol pa dej

M je imela potem skoraj eno uro miru, JM se je čudil in spraševal, kam je izginil C ... on pa se je potil v maminem elementu v maminem kotičku dnevne sobe. Ko si ga pogledal od daleč, si imel občutek, da se mu kadi iz glave, da je celotna vesoljna koncentracija usmerjena v tiste male roke, ki v eni držijo rumeno kvačko, z drugo pa na nek nerazumljiv način lovijo zanke rumene preje v nekaj ... karkoli že. Popolnoma nerazumljivo mi je že to, kako mu meni desničarki njemu levičarju sploh pokazati, kaj početi z nitjo in kvačko ... pa greva po sistemu glej in posnemaj.

Pa je minilo obdobje miru in mulo z nasmehom do ušes prinese umetnino v "pisarno" ...

C: tadaaaaaaam, pa sem
M: hm, a nisi rekel, da bo rožica?
C: mah, a veš, tisto je težko. Ampak lej, če tole daš takole, pa tud lepo izgleda :) Skoraj kot rožica.

Hihi, pa naj kdo reče, da tole ni rožica, če upa :)

Komentarji

  1. Bravooooooo za krasno ustvarjalno rožico - vsak tudi ne zna takšne :o))) Ej mami si lahko ponosna na fanta - zdaj pa brž barvno prejo v njegove roke in kvačko in si zaželi krasne zapestnice :o))) Nadvse bi ti pristajale - sploh k tistim novim čevljam z marjeticami :o)))

    Pa na ogled tudi potem postavi krasoto prav?

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave