Mozaik dneva (4)

Včeraj sem napisala, da je bil dan preprosto lep. In ko imaš tako preprosto lep dan za seboj, praviloma naslednji ne more biti enako lep in ker je že prejšnji dosegel svoj vrhunec prijaznosti in lepote, je naslednji po defaultu slabši ... Nakladam? Mogoče, ampak je res tako - danes, tukaj, pri nas ...
Če smo se včeraj imeli tako prijazno fajn, sta se danes najmlajša brlogarjeva odločila, da se bosta imela precej manj fajn. Že v dopoldanskih urah sta namesto igranja uprizorila bratski fajt (česar grrrrrr ne prenašam) in ... ja no, če nista sposobna preživeti prijaznega dneva na njima prijeten način, se bom kot njuna mami potrudila, da jima ga omogočim preživeti neprijetno na meni bolj prijeten način (kot je to njun pretep).

Hja, trenutno en pospravlja stopnišče, drugi pa kopalnico. Ko bosta končala ta del, ju bo čakalo že kaj drugega in potem naslednje in še naslednje do takrat, ko bosta šla brez risanke spat. In ne, ne bo ju izučilo. Ju do sedaj še ni in nikakor ne računam na to, da ju kaj kmalu preblisne kakšna pametna v tej smeri.

Tega dela mami službe tako zelo ne maram :(

Komentarji

  1. Je pa tudi ta del mami službe potreben ... na momente imam tudi jaz kaj takega na sporedu in z leti se tudi na to privadiš :o)))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave