Zimski odklop [2]

Vpliv bicikla na letošnjo smučarijo je bil neverjeten. Tiste jaz-bi-raje-kar-sedela bolečine ni bilo na sporedu ne tretji ne četrti ne katerikoli drug dan ... kot sem tega vajena iz preteklih let. Pa bicikliranje ni bilo glih načrtno, z nečim je pač treba spraviti ven zoprnijo ... pa sem jo odšvicala na biciklu.

Mularija pa seveda ne bi bila iz našega brloga, če ne bi spet izumljala česa novega. To rundo imamo na zalogi kupeljčke in položnico. Hihi, pojma nimate? Oziroma tisto, kar vam predstavlja nekaj poznanega, verjemite, ni to.

Kupeljčki - so nastali v situaciji, ko je JM čist užitkarsko zapeljal na teren z gosto posejanimi malimi hribčki, ki jih je tako užitkarsko "razbijati", če ti seveda zdržijo stegna in če je primeren sneg in če je prazna proga in ... če za tabo ne vozi kateri od mlajših prestolonaslednikov. Mnja, to zadnje se tokrat ni izkazalo za motnjo, le v določenem trenutku je za seboj zaslišal joj, kaj si me peljal na te kupeljčke, jaz ne morem več ... tik preden se je sesedel na tazadnjo z nogami v zrak.

Položnica - ni tisto, kar nam konstantno na mesečni ravni polni poštne nabiralnike, pač pa so to lahke proge z modro oznako. Ko so mladički osvojili spuščanje po konkretni strmini, so modrim progam začeli praviti ... ja seveda, položnice.

Pa mislim, da je razlage čist dovolj. Za lušt prilagam fotke - malo akcije in nekaj poziranja, nekaj jasnine in nekaj oblakov, za povrh pa še konkreten veter s finim nanosom ledenega snega (razlog, da se dve izmed fotk vidita premaknjeni - no, v resnici nista)

Komentarji

  1. Vauuuu kakšne fotke - supeeeer, samo, da ste se imeli lušno in da ste vsi brlogarji uživali na tisoč - kličem vam na še takšnih trenutkov :o)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Naš prestolonaslednik gleda in se čudi in on bi tuuuuuuuuud. :o)

    LP

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave