Delček neke bodoče objave

Kar nekaj vas je takih, ki me občasno tako nalahno dregnete kaj pa je s TISTO jopico? Hm, rasteeee :) Zdaj je na sporedu tiste vrste delo, ki ga ne morem več delati ob gledanju filma, ker ... ja, moram gledat v jopico to-be :)
Tokrat je za obširnejše nadaljevanje zaslužna nebodijetreba bolezen (ki jo bodo očitno končno pregnali ogromni bonboni, ki jih težko spraviš po grlu navzdol in jih moraš jesti točno po urniku ... OK, res pa že pomagajo). Ko imaš glavo takšno, da te hitrejši premik oči spravi skoraj do bruhanja, kaj bolj energičnega ne  moreš početi, buljenje v ekran zmanjšaš na nekajkrat po največ 15 minut, o horizontalni zabavi z na papir napisanimi besedami ne smeš razmišljati, rokam je pa doglčas, če ničesar ne počnejo :)

Za pokušino prilagam slikco skoraj dokončanega hrbta ... (tisto sivo spodaj je druga jopica, ki pridno igra vlogo muštra :)) 


Komentarji

  1. Uau, videti je super!
    Kdor bo to nosil bo ves čas v rožcah. ;)

    Pa fajn, da se bolezen poslavlja...

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni kar dih zastaja draga M in resnično komaj čakam, ko jo boš kot krasno umetnino obesila v ta tvoj topel kotiček sveta :o)))

    Prelepa je že sedaj, ko je toliko rožic na kupu in veš kaj prišla bo kot pomlad in zažarela v vsej svoji lepoti in čudovita boš v njej :o)))

    Kar vzdih mi je ušel, ko sem z očmi božala te tvoje rožice in eno imam za velik spomin na moje prve korake k rožicam in okroglinam v kvačkanju. Še vedno ji nisem našla pravega mesta kje, kajti vem, da ji moram nameniti prav posebno :o)))

    HVALA TI iz vsega medvedjeta srca :o)))

    Objem ...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave