Dobrodošlo 2010

Če sem še dan nazaj jamrala o migreni-to-be, je danes bistveno drugače. Ne, glavobol me ni minil in ob polnočni kanonadi mi je od bolečin šlo na bruhanje, ampak potem me je pa zmanjkalo ... in zbudila sem se v nov dan, v novo leto, v nekaj povsem nepričakovanih dogodkov in novic.

Lepo se je začelo. Priletele so tako zelo pričakovane novice iz bolnišnice. Ko sem že skoraj obupala in pletla najbolj črne scenarije, se je le oglasila ... "super sem, vsak košček energije iz vašega brloga me kar vrže pokonci, super se popravljam, samo utrujena sem še in ob vsem počivanju mi je 24 ur premalo, da bi te poklicala ..." Zven njenega glasu, veselje v njem in komaj zadržane solze sreče na moji strani. Drži se, draga J! Mislimo nate in še naprej boš dobivala energijske naboje z naše strani.

In drobne besede na mali brneči škatli, besede prijateljev, ki jih nisem videla že leta, pa vendar so ob posameznih dnevih vedno nekje tam daleč kljub vsemu popolnoma blizu. Nepričakovani podpis pod sporočilom in navdušenje ob nepričakovanem novem podpisniku ... dan spominov ... tudi na tiste, ki so vmes že odšli.
Ne spomnim se, da bi bila že kdaj tako vesela novoletnih sms-ov. Mogoče zato, ker jih je bilo letos manj, ampak so bili ti vsi po vrsti posebni? Najbrž. Nekega dne moram spet do vseh mojih s spiska sms-ov. Mi mogoče uspe letos? Fajn bi blo. Do takrat pa - drago leto 2010, všeč mi je tvoj začetek, kar tako nadaljuj :)

Komentarji

  1. Tudi jaz pošiljam tja kjer je J vse dobro in lepo in zdravo in srečno in mavrično in pravljično in stiskam pesti ...

    Jaz se predvsem v tem letu počutim umirjeno, mirno in hvaležna sem za vse kar imam in najbolj za tisto, kar ne vidiš z očmi ampak s srcem ...

    Bodimo Brumne Bojevnice Boljšega

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave