Dan na dan - teden

Včasih so dnevi tako zelo polni in tedni tako zelo nasičeni s polnostjo dni, da se vtisi dogodkov vrtinčijo okrog tebe, v vsakem trenutku sproti zasedajo ves uporaben delovni prostor sivih kompjuterčkov pod lobanjo in na koncu se iz vsega skupaj izcimi en velik NIČ. Mnja, nič, niente, nada ... zmrznem in ne dam od sebe ne bu ne mu. Minuli je že en takih. Ampak če malo nadoknadim, jih po naključnem vrstnem redu lahko vseeno nanizam:
- prepirljiva babnica na razstavnem prostoru na sejmu ali kako lahko človek doživi popolno presenečenje, ko v poplavi smehljajočih, prijaznih, z bonboni, čokolado in še čim oboroženimi sejemskimi razstavljalcih naleti na žensko, ki te začne nadirati ob čist preprostih vprašanjih. Po prvem šoku najprej pozabiš zapreti zataknjeno čeljust, oči so še vedno na stežaaaaaj odprte, ko vendar zineš, da podobnih zadevščin ne misliš poslušati in zadirčno Jedrt pustiš samo na njenem prostorčku v zadušljivi hali. Ocena -2
- n-ta obletnica mature. Od prejšnje je minilo ..., hm, 10 let? Tam nekje, od oka. Pred 20 leti ne bi verjela, da obstajajo časi v življenju človeka, ko petek ni več dan za metek in se s strašno muko spraviš nekam izven toplih štumfov, ko prilezeš izpod vročega tuša ... OK, ni blo glih tko, ker sem podaljšala direkt iz službe, ampak je blo mal težko it in ... waw. Najbrž ni trajalo več kot 15 min, da smo bili isti stari -najst varianta in trebušne mišičke so trpele od nepretrganega rezgetanja. Z navdušenjem smo ugotavljali, kaj vse smo dosegli v teh letih, pridelali zavidljivo povprečje otrok, kilograme v glavnem izgubljali in z veseljem ugotavljali, da nismo tko švoh VIP druščina :) Sklep - dobiti se moramo večkrat, predvsem pa dobiti še manjkajoče. Ocena 8+
- skakanje po urgenci in nova doza AB :( Ocena 1
- Tony Allen in Kino Šiška ... prvi vtis - zamuda, v kateri mi je uspelo popiti polovico piva kljub temu, da sem straaaaaaaaaaašno počasen pivec in praviloma moja piva dosežejo tudi stadij mlakuže, ki ni več pitna. Vmes firbcanje po dvorani bivšega kina, v kateri ne opažam kakšnih strašnih sprememb (kakor so pisali), ja no, stole so pobrali ven, to pa. Ampak je blo čist fletno cukat tisto pivičko na mini štengicah pod odrom bivšega platna. In potem ... uf, ful dobr. Po pravici povedano, nisem čist vedela, kaj lahko pričakujem. Ne poznam nikogar, ki bi bil na katerem od njegovih dosedanjih koncertov in z JM sva šla čist na blef. Ampak bi šeeeeeeeee. Ura in pol čiste uživancije. Fotk moj mobič ni prebavil na užiten način in nimam kej pokazat. Mi pa vragolije na obeh saksofonih in trobenti še vedno ne grejo iz glave. OK, kitare, klaviature in bobni tud niso za spregledat, ampak moja ljubezen še vedno tiči v pihalno trobilnem delu odra ... Ocena - če odštejem zamudo, čista 10. Ampak zaradi zamude samo 9.
... ma še je blo, ampak ... kdaj drugič.

Komentarji

  1. Odstavek dva - isti dogodek, isti občutki. Si ne bi nikoli mislila. Pa sem skoraj pomišljala, če bi šla. Matr, bi mi bilo žal.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau si imela poln teden - škoda, da nisi podelila nobene ocene z 10 :o)))

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave