Počitnice baj baj

V zadnjem vikendu počitnic v času, ko so se kmetje ravno intenzivno pripravljali k dejanjem, ki so našo vasico ponovno spremenili v smradico, na nebu pa se je pripravljal sam Sauron, smo si ukradli zadnjih nekaj toplih ur, napolnili našo poletno vandrovsko gajbo in jo mahnili slani vodi naproti.

Avgustu smo ukradli nekaj prečudovitih momentov, uživali ob brezskrbnih vevericah, ki so skakljale okrog nas, zganjali romantiko sončnih zahodov in srečali čist tazaresnega Božička. Ma reeeeees no. Mala dva prestolonaslednika sta se celo pogovarjala z gospo Božičkovo in zmenili so se vse živo (čeprav nimam pojma kako – mala dva nimata pojma o nemščini, gospa Božičkova pa ne o slovenščini …) Ampak najbl pomembno je to, da ju je Božiček videl, kako pomivata posodo …

Mnja, jaz imam malo podpluto rit – en klanec je bil prehud za mojo zmahano radirko na rolerju. Menda sem jo še dobro odnesla v primerjavi z domnevno spektakularnostjo padca. S se ni mogel odločiti al bi krepnil od smeha al bi začel pobirat moje raztreščene ude … Saj čez 2 dni je potem ubrisal tudi sam … kwa se pa afna tam, kjer ni treba ;)

Komentarji

Priljubljene objave